Grzyby - marynowane

Borowiki Marynowane


Masa netto: 200g po odsączeniu 120g
Skład: Borowiki (Boletus edulis) (60%), woda, ocet, cukier , cebula, sól, marchew, przyprawy (w tym gorczyca).
EAN: 5902934820998
EAN zgrz.: 5902934822374





Kurki Marynowane


Masa netto: 200g po odsączeniu 120g
Skład: Kurki (Cantharellus cibarius) (50%), woda, ocet, cukier , cebula , sól, marchew, przyprawy (w tym gorczyca).
EAN: 5902934821018
EAN zgrz.: 5902934822398





Maślaki Marynowane


Masa netto: 200g po odsączeniu 120g
Skład: Maślak (Suillus luteus lub suillus variegatus) (60%), woda, ocet , cukier , cebula, sól,marchew, , przyprawy (w tym gorczyca).
EAN: 5902934824064
EAN zgrz.: 5902934824071





Podgrzybki Marynowane


Masa netto: 200g po odsączeniu 120g
Skład: Podgrzybki (Xerocomus badius) (60%), woda, ocet, cukier , cebula , sól, marchew, przyprawy (w tym gorczyca).
EAN: 5902934821001
EAN zgrz.: 5902934822381





Rydze Marynowane


Masa netto: 200g po odsączeniu 100g
Skład: Mleczaj rydz (Lactarius deliciosus) (50%), woda, ocet, cukier , cebula, sól, marchew, przyprawy (w tym gorczyca).
EAN: 5902934824606
EAN zgrz.: 5902934824835